Dagmar Studio – Kunststudio I Odense

Fest hos Fyens Stiftstidende

I juni var jeg meget heldig! Jeg kom ind i Fyens Stiftstidendes bygning, hvor JFM-medievirksomheden havde inviteret mig, og begyndte at tegne de hurtigste portrætter, jeg kunne lave. Medarbejdere hos JFM havde allerede erfaring med min portrætkunst fra sidste år.

Her kan du se, hvordan det gik for mig.

Efter min personlige mening er det en god idé at have lys, der kommer fra siden. Overlys er ikke så praktisk til portrættegning, fordi menneskers ansigter bliver modelleret på forskellige måder.

Engelsk:

In June, I was very fortunate! I entered the Fyens Stiftstidende building, where JFM Media Company had invited me, and started drawing the fastest portraits I could create. Employees at JFM were already familiar with my portrait art from last year.

Here you can see how it went for me.

In my personal opinion, it is a good idea to have light coming from the side. Overhead light is not as practical for portrait drawing because people’s faces are modeled in different ways.

*Lige nu har jeg sommer tilbud for bryllupper og private fester: https://www.dagmarstudio.dk/portraetter-karikaturer/

Next Post

© 2024 Dagmar Studio – Kunststudio I Odense

Manage cookies